Ontdek jouw talenten met de TMA talent analyse

TMA Talent Analyse:

  • Persoonlijk profiel

  • objectief beeld van talenten, drijfveren en competenties

  • Uitstekend inzetbaar voor inzichtelijk krijgen van loopbaankansen en ontwikkeling.

www.tma.nl

We functioneren het best en leren het snelst als we onze talenten  kunnen inzetten. Meer doen van dat waar we al goed in zijn maakt ons gelukkig, in het werk en in het prive - leven. Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw talenten zijn? Kom erachter en doe de TMA talent analyse.

 

De talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten objectief en op een positieve wijze in kaart. De Talentenanalyse is positief, niet oordelend en biedt inzicht in je talenten en drijfveren.

Hoe werkt het?

Na (online) kennismaking wordt de inzet van TMA verder toegelicht, je ontvangt een link en je kunt beginnen met het maken van het online assessment. Jouw volledige talent- en drijfveren profiel wordt in een uitgebreide rapportage aan je gepresenteerd en toegelicht door Castel Coaching. 

Naast inzicht in je drijfveren & talenten geeft de rapportage een overzicht van je valkuilen en kwaliteiten, je communicatie en werkomgeving voorkeur, suggesties voor ontwikkeling en je leer- en ontwikkelstijl. Dit alles vanuit de positieve benadering en nadruk op talent en potentieel.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com