top of page

Coachee ontwikkeladvies:

"Het ontwikkeladvies bij Castel Coaching heeft mij zeer heldere inzichten opgeleverd! Brigitte weet met haar vriendelijke en professionele houding de juiste sfeer te creeren waardoor het snel vertrouwd voelt. Met haar werkwijze krijg je een duidelijk inzicht waar je racht en passie ligt maar zeer zeker ook onzicht waar het minder ligt. Zo krijg je een goed beeld en hoe deze te gebruiken in je huidige of nieuwe baan !"

 

Coachee loopbaanadvies gesprek:

"Toen ik in dubio stond om mijn werk op te geven voor mijn studie, heb ik de hulp ingeschakeld van Brigitte. Zoekend naar het antwoord, gaf Brigitte juist aan een stapje terug te willen doen en te kijken naar hoe ik als persoon ben: wat zijn mijn sterke en zwakke kanten en hoe ga ik hiermee om? 

Tijdens ons gesprek vertelde Brigitte mij dat je weliswaar van een vier wel een zes kan maken, maar geen acht. Dat je je moet richten op de talenten die dichtbij je staan en daar een tien van zien te maken. Op basis van een persoonlijkheidstest werd duidelijk dat ik geen persoon bent dat zich wil conformeren, maar altijd op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. En juist dat gaf mij precies het antwoord op mijn vraag.

Het doen van een persoonlijkheidstest is één. Het juist interpreteren van de resultaten is twee. Het was heel fijn om juist met een onafhankelijk en deskundige coach te kunnen schakelen en zo meer context krijgen over waar je precies staat en hoe daar een dergelijke carrièrekeuze op aansluit. Iets wat mij heeft geholpen om uiteindelijk mijn motivatiebrief voor de universiteit te schrijven. En niet geheel onbelangrijk: Het gesprek was daarnaast heel ontspannen en gezellig."

bottom of page