top of page
Brigitte Castel.jpg
Even voorstellen... 
Castel Coaching is opgericht in 2019 na het behalen van de bachelor Organisatie Psychologie, specialisatie loopbaanbegeleiding en coaching.
Castel Coaching biedt de mogelijkheid mijn passie voor coaching, interesse in loopbaanbegeleiding, mens & talent breed in te zetten naast mijn rol als studie coach en docent.
 
Wat doet Castel Coaching?
Loopbaan advies in combinatie met talent en talentontwikkeling.
Altijd vanuit een positief, toekomst gericht perspectief. 
 
Voor wie is Castel Coaching?
Castel Coaching is er voor jong volwassenen tot en met 65+.
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn/haar talenten, waarden en hoe deze krachtig in het leven kunnen worden ingezet. Maar ook advies o.g.v. loopbaan keuzes, vraagstukken en andere dilemma's waarmee we allemaal te maken krijgen in ons professionele leven.
De stijl van Castel Coaching

Praktisch, positief en vooruitkijkend zonder oog te verliezen voor de achtergronden en (levens) ervaringen van de coachee. 

Borging kwaliteit & ethiek/NOBCO 

Als professioneel coach is het essentieel te handelen vanuit kennis & kwaliteit en ethiek te borgen. Castel Coaching is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde Beroepscoaches). De aansluiting geeft kennis- en kwaliteitsgarantie alsmede borging ethiek van het coachvak.  Indien er tijdens een coachtraject onderwerpen aan de orde komen die buiten mijn expertise vallen, zal ik handelen volgens de ethische code voor loopbaancoaches en verwijzen naar collega specialisten. 

 

 
 
 
 
bottom of page