Loopbaan coaching

In de huidige maatschappij is ons leven en werkomgeving dynamisch en vraagt aanpassing en flexibiliteit. Vraag je je wel eens af of het werk nog wel bij je past? Zet je vraagtekens of je deze baan de rest van je werkbare leven wil blijven doen?

Altijd gehoopt die ambitie of die droom toch eens te gaan vervullen maar niet weet welke stap je dan zou moeten zetten?

 

Een gesprek met een loopbaancoach helpt je kritisch en met een andere bril te kijken waar jij nu staat in je carrière. Met de loopbaancoach bespreek je in

een op maat loopbaantraject waar jouw uitdagingen en kansen liggen. Herijken van je werk, waar ben je mee bezig, wat zou je nog willen doen, wat is voor jou de beste balans?

Castel Coaching helpt je antwoorden te vinden en je doelen te bepalen.

De ervaring leert dat 5 tot 7 coachgesprekken een mooie start vormt voor een frisse kijk op je loopbaan.

Intake

gesprek

 

De eerste afspraak is een vrijblijvend gesprek waarin jij vertelt waar je aan zou willen werken, welke dilemma's er spelen en wat jij verwacht van een coach en coachtraject. Samen met je coach bespreek je wat de mogelijkheden zijn en ontvang je na de intake een passend voorstel voor je op-maat loopbaantraject. 

Start

loopbaantraject

 

Je hebt gekozen voor Castel Coaching en dit is de start voor jouw loopbaantraject!

In dit gesprek wordt er een stevige start gemaakt.

De onderwerpen en vragen die bij je opkomen (en dat kunnen er heel wat zijn!) worden besproken. Er wordt een doel bepaald waaraan je wilt werken of waar je naar toe wilt.

Coaching gesprekken

 

Je loopbaancoach begeleidt in het proces. Ook ga je zelf aan de slag. Denk hierbij aan tests, oefeningen, etc. Je bevindingen worden steeds weer besproken en geëvalueerd. Het aantal gesprekken varieert van 4 tot  7 gesprekken.

Persoonlijk

coach rapport

 

Van jouw loopbaantraject wordt een (persoonlijk) rapport opgesteld. Het rapport is een samenvatting van de coachgesprekken, doelen, wat je hebt bereikt en ontdekt. Het vormt een plan voor de toekomst. Vanaf de intake tot aan het laatste coaching gesprek heb je immers hard gewerkt aan het bereiken van je doel(en) en ben je meer te weten gekomen over jezelf en over je carrière. 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com